صفحه نخست: بلاگ: رول مرغ و اسفناج

مواد لازم :

سینه کامل یک مرغ
زعفران آب کرده : 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل : 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر : 1 قاشق غذاخوری
کنسرو اسفناج : 200 گرم
سوسیس فرانکفورتر : 2 عدد
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکه های کوچکتر تقسیم کنید و هر طرف سینه را با بیفتک کوب بزنید به طوری که از هم باز نشود. آبلیمو ، زعفران آب کرده ، پودر زنجبیل ، پودر سیر و نمک و فلفل را روی مرغها بریزید.
هر دو روی مرغهای کوبیده شده را به همین شکل مزه دار کرده ، روی آنها را با سلفون پوشانده بگذارید 2 ساعت بماند.
کنسرو اسفناج را به 2 قسمت مساوی تفسیم کرده هر کدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن کرده یک سوسیس در وسط آن قرار دهید و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دور تا دور سوسیس بپیچید.
دور رولت را به طور کامل نخ پیچیده و داخل تابه ای چدنی که از قبل داغ کرده اید، سرخ کنید.


files_2013_8_22_4_29_46_20131212_085714